Gå til forsiden

Informasjon om våre servere

Platform

Alle våre tjenester blir hostet på stabil og utprøvd UNIX teknologi. Dette gir oss en meget stabil driftsplatform for våre kundeservere, og meget god oppetid. Målt oppetid (hittil i 2006) er på hele 99.98%.

Våre webservere

Våre webservere benytter seg av Apache versjon 1.3 og PHP versjon 4. Vi oppgraderer fortløpende når nye versjoner blir gitt ut. Pr. dags dato hoster vi ingen tjenester på PHP versjon 5. Dette fordi en god del av våre kunder har bl.a. CRM systemer som benytter seg av endel funksjonskall som kun vil fungere på PHP 4, og ikke PHP 5.

Våre mailservere

Våre mailservere kjører med spamfiltrering (SpamHouse og SpamCop). Vi tilbyr også POP3 og IMAP4 som e-postprotokoller for våre kunder.

Vår Internettforbindelse

I motsetning til andre konkurrenter i vår prisgruppe, blir våre tjenester utelukket hostet i Norge. Ved å ha våre servere plassert i Norge  gir dette dine webbrukere meget god responstid. Dette fordi 95% av alle Norske Internettbrukere er tilkoblet Norges Internettknutepunkt, NIX. Dette gir brukerene en lav responstid, og et lavt antall router-hopp fra brukeren til våre webservere. Internettforbindelsen leveres av Song Networks.

>> Gå tilbake...